Ingrid Rosendorf Joys.

Ny generalsekretær i Caritas Norge

Styret i Caritas Norge har ansatt Ingrid Rosendorf Joys som ny generalsekretær i Caritas Norge. Hun overtar jobben etter Martha Rubiano Skretteberg.

– Å jobbe for en bedre verden har alltid vært en sentral motivasjon for meg. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på rollen som generalsekretær, sier Ingrid Joys i en pressemelding. 

Caritas er Den katolske kirkens bistandsorganisasjon og et av verdens største humanitære nettverk.

– Med Ingrid får vi en trygg og erfaren leder med bred kompetanse innenfor organisasjonens oppgaver og som kan ta virksomheten videre, sier styreleder Stian Berger Røsland i pressemeldingen.

Joys er utdannet sosiolog og kommer fra stillingen som generalsekretær i Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn. Tidligere har hun også jobbet for Caritas – som hun nå skal lede, Norges unge katolikker, Oslo katolske bispedømme og med freds- og forsoningsarbeid i Det europeiske religionslederrådet, Religions for Peace og ved Senter for internasjonal konfliktløsning (NOREF).

    – Jeg ser fram til å bli godt kjent med alle i staben og alle som på andre måter er med på å arbeide for Caritas, både i og utenfor Norge, sier Joys.

Joys tiltrer i stillingen i midten av mars 2024.

Powered by Labrador CMS