Julie Louise Falck Husum. Foto: Alina Karlsen

Ny fast kommunikasjons-rådgiver i Fokus

Julie Louise Falck Husum er fast ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Fokus - Forum for Kvinner og Utviklingsspørsmål.

Husum startet i Fokus som praktikant høsten 2021, og har vært midlertidig ansatt som kommunikasjonsrådgiver siden mai 2022. Nå fortsetter nå i stillingen som fast ansatt.

– Som praktikant og vikar i Fokus lærte jeg mye om hvordan organisasjonen fungerer, noe som er nyttig i arbeidet fremover, sier Husum til Panorama.

I tillegg til erfaringene fra organisasjonen har Husum bakgrunn som journalist i Sogn Avis. Hun har mastergrad i Global Development med spesialisering i Gender in Global Development fra Universitetet i Bergen, og en bachelorgrad i internasjonale relasjoner fra Nord Universitet.

Fokus er en paraplyorganisasjon som jobber for likestilling og kvinners rettigheter gjennom lokale partnere, og som har særlig fokus på å se på kvinner som endringsaktører.

I rollen som kommunikasjonsrådgiver er Husum redaktør og produsent av innhold for Fokus sine nettsider og sosiale plattformer. Hun har også særlig ansvar for planlegging og gjennomføring av kampanjer.

– Jeg ser mye potensiale i kommunikasjonsarbeidet vårt og håper å kunne bidra til å utvikle dette arbeidet fremover, sier Husum.

Powered by Labrador CMS