David Hansen (på bildet) tar over som styreleder i Misjonsalliansen etter Geir Isaksen.

David Hansen blir ny styreleder i Misjonsalliansen

Salgssjef i Microsoft og KrF-politiker David Hansen blir styreleder i Misjonsalliansen. 

Publisert

David Hansen ble valgt som styreleder av Misjonsalliansens landsråd 15. juni. Hansen tar dermed over stafettpinnen som styreleder etter tidligere Vy-sjef Geir Isaksen.

– Jeg er takknemlig for tilliten landsrådet har vist og går til oppgaven med entusiasme for å bidra til Misjonsalliansens oppdrag, nemlig å redusere fattigdom og fremme rettferdighet, sier David Hansen i en pressemelding.

Misjonsalliansen er en norsk frittstående og tverrkirkelig bistandsorganisasjon grunnlagt i 1901. Og organisasjonen jobber med partnere i elleve land. 

Hansen jobber i dag som salgsleder for offentlig sektor i Microsoft Norge og har tidligere hatt stillinger som myndighetskontakt i Telenor Norge og fagsjef hos Gambit HK Strategies. Under Bondevik II-regjeringen var han politisk rådgiver i Utenriksdepartementet for daværende utviklingsminister Hilde Frafjord Johnson.

Generalsekretær i Misjonsalliansen Heidi Sandvand Hegertun er glad for å få Hansen med på laget. 

– Hansen bringer med seg verdifull erfaring fra norsk offentlighet, politikk og næringsliv. Han er kjent for sitt engasjement og entusiasme, og jeg tror dette vil være en stor ressurs for oss i møte med de oppgavene vi har satt oss fore de kommende årene. Ikke minst gjelder dette arbeidet med innovative løsninger for forretningsutvikling og økonomisk inkludering, i fattige land, sier Hegertun i pressemeldingen.

Misjonsalliansens hovedstyre består nå av David Hansen, Wenche Fone, direktør for beskyttelse i UDI, Tove Bø Løvdal, kommunikasjonssjef i Forbrukerrådet, Christina Nilson, bærekraftssjef i Agder fylkeskommune, Erik Dale, seniorkonsulent hos Bjørnsons organisasjonspsykologene og Steinar Holmedahl, direktør for forretningsutvikling i Atea.

Powered by Labrador CMS