Torstein Bae har fått ny stilling i Flyktninghjelpen.

Ny prosjektleder for formidling i Flyktninghjelpen

Torstein Bae får ny jobb med å formidle Flyktninghjelpens arbeid og situasjonen for flyktninger i verden i stillingen som prosjektleder med ansvar for formidling.

– Flyktninghjelpen er et fyrtårn for Norge i verden, med 16.000 hjelpearbeidere i 41 land. Samtidig som vi utretter stadig mer, vokser også behovene. Det er nå over 100 millioner mennesker på flukt i verden. Det er viktig for nordmenn å få innsikt i hva dette innebærer, og jeg gleder meg spesielt til å få være med å formidle informasjon om kriser verden ofte glemmer, slik som de i Kongo eller Mali, sier Bae.

Bae er kjent som NRKs sjakkekspert, har bakgrunn som advokat, og kommer fra rollen som leder av Flyktninghjelpens team for internrevisjon, der han har jobbet med å kvalitetssikre og styrke organisasjonens nødhjelpsarbeid. I april starter han som prosjektleder med ansvar for formidling av informasjon om verdens fluktkriser til den norske befolkningen.

– Jeg er stolt over at Torstein Bae nå vil bli vår representant, talsmann og ambassadør i og for det norske samfunn. Det er stort engasjement blant nordmenn for flyktninger og fordrevne. Dette må vi bevare og videreutvikle i en tid hvor rekordmange mennesker er drevet på flukt fra sine hjem, sier generalsekretær i Flyktninghjelpen, Jan Egeland.

Powered by Labrador CMS