Ida Åkerstedt (t.v.) og Cari Anna King.

To nye kommunikasjonsrådgivere i ForUM

ForUM for Utvikling og Miljø har ansatt Ida Åkerstedt og Cari Anna King som kommunikasjonsrådgivere.

– Det blir spennende å møte og samarbeide med masse flinke folk – og så gleder jeg meg til å jobbe kreativt med tekst og innholdsproduksjon for å engasjere og løfte viktige temaer, sier Ida Åkerstedt i en e-post til Panorama.

Åkerstedt er utdannet journalist fra England og har en mastergrad i utviklingsstudier fra Universitetet i Cape Town. Hun har tidligere jobbet for NTB og nettmagasinet Afrika.no og har erfaring fra organisasjonene Forandringsfabrikken og Dråpen i Havet. I tillegg har hun vært praktikant ved Den norske ambassaden i Sør-Afrika.

Nå går hun inn i et vikariat som kommunikasjonsrådgiver for ForUM med varighet til juni 2024. 

Cari Anna King er også ansatt i et vikariat med varighet til februar 2024. King har en bachelorgrad i utviklingsstudier fra OsloMet, og har vært aktiv i miljø- og utviklingsorganisasjonen Spire i mange år, og har blant annet vært organisasjonens nestleder. I tillegg har hun jobbet for Norsk Bonde- og Småbrukarlag. Det siste året har King deltatt på Norec-utveksling mellom Malawi og Norge, der hun var med å skrive en rapport om klimafinansiering og landbruk.

I tillegg til å ansette to nye kommunikasjonsrådgivere, har ForUM ansatt Ida Svendsen, som skal jobbe med administrasjon og økonomi.

– Vi er glade for å ønske tre dyktige og engasjerte medarbeidere velkommen til ForUM-sekretariatet, sier Kathrine Sund-Henriksen, daglig leder i ForUM i e-posten til Panorama.

Powered by Labrador CMS