Fra venstre: Thea Birgitte Erfjord, Elise Åsnes og Frida Myklebust Amdahl.

Ungdomsorganisasjonen Spire får ny ledelse

Elise Åsnes er gjenvalgt som leder, og får med seg Frida Myklebust Amdahl og Thea Birgitte Erfjord som nye nestledere i Spire.

– Det er stas å få mulighet til å kjempe videre for en bærekraftig og rettferdig verden, sier Elise Åsnes i en pressemelding fra Spire, der hun er gjenvalgt som leder.

I året som kommer, vil den nye ledelsen jobbe for å kreve klimahandling og endringer i jordbrukspolitikken, for å sikre norsk selvforsyning og global matsuverenitet.

– Spire skal fortsette å kjempe for rettferdig klima- og naturpolitikk, og stanse de feige, falske og fossile tiltakene som opprettholder dagens urettferdige økonomiske system og maktfordeling, sier Thea Mariboes, valgt som ny nestleder, i pressemeldingen. 

I tillegg vil organisasjonen jobbe for å påvirke internasjonal handel, forvaltning av Oljefondet og for å fremme bærekraftig byutvikling.

– Dagens økonomiske system legger opp til at noen få er vinnere og de fleste er tapere. Derfor er jeg stolt av å få være med på å lede Spires arbeid for et system som setter mennesker og natur foran profitt, sier Frida Myklebust Amdahl, som også blir ny nestleder.

Powered by Labrador CMS