Lisetta Trebbi er ansatt som direktør for Avdeling for organisasjonsutvikling i Norad. Hun har fungert i stillingen siden sommeren 2023.

Lisetta Trebbi skal lede Avdeling for organisasjonsutvikling i Norad

– Jeg er utrolig glad for å få muligheten til å bidra til Norads videre utvikling, sier Lisetta Trebbi. Hun blir direktør for avdelingen for organisasjonsutvikling i Norad.

Publisert

– Norads kompetente medarbeidere er den viktigste ressursen vi har. Den ønsker jeg å bidra til å ivareta. For å løse de enorme utfordringene verden står overfor, må organisasjonen også kontinuerlig videreutvikle seg. Det har Norad vist seg å være god til, og jeg er takknemlig for å få lov til å bidra til dette fremover, sier Lisetta Trebbi.

Lisetta Trebbi har fungert i stillingen som avdelingsdirektør siden i fjor sommer.

– Jeg er svært glad for at hun har takket ja til å gå inn i stillingen fast, sier Norad-direktør Bård Vegar Solhjell.

Solhjell forteller at den brede erfaringen og kompetansen til Trebbi, var viktig for at akkurat hun ble valgt som avdelingsdirektør. 

– Lisetta er en effektiv, strategisk og handlekraftig leder. Hun har et svært godt overblikk over hele Norad, og har arbeidet med en rekke sentrale fagområder i virksomheten, inkludert klima og skog, mat og planlegging av humanitærhjelp, fortsetter direktøren.

Powered by Labrador CMS